DIVITIA GRATIAE

UNIVERSITATE

De ce să alegi UDG?

Noi credem că fiecare creștin este chemat la slujire. Universitatea Divitia Gratiae este un loc în care îți poți dezvolta potențialul, slujind cu credință comunitatea. 

Educație Cristocentrică

Filozofia programelor educaționale se bazează pe Sfânta Biblie. Metodele de predare sunt întemeiate pe ucenicie, formare de înaltă calitate și mentorat.

Personal dedicat

Profesori și lectori care lucrează și servesc ca o familie unită: sunt pregătiți din punct de vedere academic cu diplome de masterat și doctorat în Teologie, Misiune și Științe Sociale.

Mediu internațional

Programele din cadrul universității se bazează pe trei piloni importanți: Cuvântul lui Dumnezeu, cultura de origine a studenților și nevoile fundamentale ale oamenilor pe care îi slujim.

Programe actuale

UDG oferă diplome de licență în domeniile Teologie și Misiune, Asistență Socială și Management, cu posibilitatea de a avansa la programe internaționale de masterat.

Despre noi

UDG este universitatea creștină din Moldova care are cel mai mare număr de cadre didactice calificate la nivel național în domeniu teologic. Cadrul profesoral este format din specialiști care dețin diplome de masterat și doctorat în teologie, misiune și științe sociale.

0 +
Absolvenți
0
Ani de slujire
0
Naționalități din 13 țări

Ce spun absolvenții noștri

Partenerii noștri