DIVITIA GRATIAE

UNIVERSITATE

Campus

Spațiile

Campusul UDG este situat în partea centrală a Chișinăului, în imediata apropiere a principalelor atracții ale orașului. În campus avem 2 săli de mese care pot găzdui până la 200 de persoane, o bibliotecă (cu o sală de studiu) care conține peste 30.000 de volume, o sală de conferințe cu până la 250 de locuri și săli de clasă bine echipate. 

Divitia Gratiae University

Sala de mese

Studenții au acces la micul dejun și prânzul care sunt oferite zilnic (de luni până vineri)

Divitia Gratiae University

Biblioteca

Cu Cardul de Acces Student, puteți căuta peste 30.000 de volume de cărți, reviste, periodice într-o sală de studiu liniștită, care este deschisă până seara târziu.

Divitia Gratiae University

Sala de seminarii

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale universității au loc în Sala de Conferințe. Sala este dotată cu două proiectoare, echipamente audio, echipamente de traducere pentru până la 4 limbi simultan.

sala

Obosit după cursuri? Mergeți la un antrenament în sala de sport de la UDG și creșteți-vă nivelul de endorfine. Sala de sport este bine echipată cu echipamente moderne.

Evenimente în campus

Mai jos puteți vedea câteva străluciri din viața unui student în campusul UDG.

The Chosen

Cinema UDG: The Chosen

Căutați un mod neobișnuit de a petrece o seară? Vino alături de noi la cinematograful universitar pentru un eveniment special! Vom prezenta unul dintre cele mai bune seriale creștine din ultimii ani - The Chosen.

Fiți alături de noi joi, 15 decembrie, la ora 20:00, în teatrul campusului pentru acest eveniment special. Intrarea este de doar 25 de lei, așa că ia-ți prietenii și vino să te bucuri de o seară de cinema de calitate. Ne vedem acolo!

Viața în campus

Cum e viața în campusul Divitia Gratiae? Aruncă o privire.